Over ons

Daar stond ik dan, verdwaald midden in het centrum. In mijn linkerhand een laptoptas, in mijn rechterhand een lege telefoon en een zware tas op mijn rug. Te klunzen om op tijd bij mijn afspraak te komen. Toen het begon te regenen dacht ik: dit wil ik nooit meer! Hier is het idee van de Navy Madden laptop rugzak geboren.  

Tijdens het ontwerpen kwamen we er al snel achter dat het een all-in-one rugtas moest worden die geschikt is voor alle dagelijkse activiteiten. Door de nieuwe tas behoren een laptoptas, een lege telefoon en spullen zoeken tot de verleden tijd. Met de rugzak draag je het gewicht op je rug en kun je al jouw spullen makkelijk opbergen in de verschillende vakken. Met het grootste voordeel: Je hebt je handen vrij!

Daarnaast is de rugtas van alle gemakken voorzien. De tas is gemaakt van waterafstotende stof om jouw kostbare spullen te beschermen. De schouderbanden zijn verstelbaar en voorzien van een ademende stof om ervoor te zorgen dat de tas licht aanvoelt op de schouders en de meest zware spullen houdt. De rugzak is uitgerust met ruime vakken en verschillende vakjes om je kleinere spullen in op te bergen. Zo ben je nooit meer je spullen kwijt!

 

100% Tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Is de Rugzak, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Bestel vandaag nog de Rugzak en geniet van een stevige, duurzame rugzak met laptopvak en extra veel vakken!